Mexico rock


Men hej på er därhemma i stormiga Sverige! Eller någon annanstans i den stormiga världen för den delen. Ja här är vi fortfarande i Mexico och spelar. Varje kväll tar våran studioman Gordon och hans kompis Greg (vi kallar dem för bröderna GG) ut oss på strapatsrika vandringar i terrängen såvida vi inte smiter ut bakvägen innan vi ska träffas. Vi har det i alla fall jättekul mammor och pappor.

I fredags var vi i Mexico city och rockade. Det var en härlig atmosfär och vi hade många kompisar från USA på plats! Humle var först upp på scenen inför extranumren och drog en charmant liten vits varpå mexicanarna föll för oss pladask. Tack Humle, vad hade vi gjort utan dig?

Väl hemma i studion igen fortsätter arbetet. Vi tog nämligen med oss massa casetter hemifrån med tidigare låtidéer som inte har använts. Vi har suttit och lyssnat igenom dem och förundrats över hur mycke bra musik vi har gjort och nu har vi bestämt oss för att vi måste liksom försöka ladda in all den energin och framfusigheten som finns på alla dessa casetterna! De innehåller en helt otroligt galen energi och var så lugna, vi har insett det nu och vi tänker bulla upp med ett riktigt låtkalas. So stay tuned...

Låtlistan från Mexico city-konsertern
1. The Power
2. Hey killed radiostar
3. We like you a lot a lot a lot a lot
4. 21st century Charlie
5. Long live...
6. Hurricane #1
7. Give the people what they want
8. Our song
9. Danceband

Extralåtar:
10. Train to Aberdeen
11. Van Charlie

Ta en banan!/ Charliesponkarna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0