Långhelg!

Nu sitter jag och Jonas på hans rum efter ett glas saft och en bit glass, mums. Det har varit en tämligen soft vecka (Jonas hade italienska prov, hum) med två prov var av ett av dem var nationellt. Jonas hade beställt tre album (Beatles - Help!, Beatles - A Hard Day's Night, Laakso - Moher, am I good looking?), dessa tre spelas just nu i stereon. Imorgon ska vi faktiskt gå och se The Ark på Trädgårn i Gbg, spännande! :P Extas.

På måndag ska Ajjma Rebel ha sitt tredje rep (å repa som bara den!). Förhoppningsvis kan vi utlova läckra bilder, får se. I alla fall kommer ett maffigt inlägg och - låten som Jonas pratade om när han var sjuk. Eller ja i alla fall presenteras titeln. När vi i framtiden fått ordning på en egen hemsida kan vi ju lägga upp den där.

image8 image9

Ovan Jonas och Niklas, de är tagna vid samma tillfälle. Men Jonas gillade inte bilden som vi tog på oss tillsammans, så vi skippade det... :P

Sådärja nu vet ni det!


Vi blev inspirerade att börja med dadaism (vi slog upp grejer i en barnbok), här komme vårt första verk som avslutning på detta inlägg.

Samhället
Bita i kungens öra
Häftstift
Filips farsa
Världen är så stor så stor
Mormors söndag
Min skugga är en lustig en
Frihet åt sparrisen!

Ta en banan!

Hejhopp!

Om ni inte redan stirrat er redlösa på öronfonbilden en bit ner så kommer här nåt trevligt att lägga energi på.image7

Ta en banan!/ Jonas

Sjukligt inlägg

Sitter här och är lite halvsjuk, det är ju inte så kul nä. Men sitter man å skriver på en hit så kan det väl gå. Bad min kompis att meddela killarna i skolan att jag har en "jävel-hit" på g idag. Nåja jag har en fräck introidé och en såndär nöjd gå på solsken-refräng. Däremellan finns instick av en etsigt hoppig marsch-vers (om det nu var rättvist sagt). Låten är verkligen en såndär Jonas-sväng-om som drar i smilbanden så det står råg i ryggen. Min kompis Julia hade skrattat och brustit ut i " men Jonas haha!" med sitt karakteristiska skratt. Hon ska för övrigt med mig på Ark-konsert ( :D ) och ja hon har redan en gullig pojkvän. Har faktist aldrig sett honom sägs det. Värst vad vi kom in på Julia här, ursäkta Julia men det blev så. Hoppas du har hört de nya Arklåtarna också, bara tänkte utifall att...

Men åter till denna mirakulöst fabulösa nya hitlåten. Den går hand i hand med bandets goding "Have a banana!" men är till skillnad från sistnämnda låt inte en direkt 60-talsflirt. Det var det som var meningen lite grann med "Have a banana!". Man kan säga att jag fick mersmak från "HvB!" åsså kräkte jag upp denna. Och nej jag har inte haft magsjuka, det kallas feber...

(titel meddelas senare, för att göra saken lite mer nagelbitande)

Hejhopp!/ Jonas

The Ark! The Ark! The Ark!

Bättre njutning utan sex är nog svår att finna, The Ark är inte mina storfavoriter sen dagarna vid milleniumskiftet utan orsak. Sitter å lyssnar på det nya albumet nu, 70-glam så det spränger i öronen. Väldigt käck musik, jag gillar det. Om ni inte har det så köp det vetja!

----> The Ark 28/4 Trädgårn GBG ^^

image6

Mvh Artur/Jonas

Öronfon

image5

Hittade en spännande bild här, tänkte att ni kunde spana in den och begrunda synen.
Hörs tils vidare!// Ajjma Rebel

Andra repet

Shit vad vi kommer långt! Det låter fräckt! Nån rockig låt och en del melodiösa o trallvänliga låtar. Skriver kort idag, imon kommer det nog upp nåt spännande ;)

//Ajjma Rebel

RSS 2.0