Fjärde repet

Dåså! Där satt den så att säga! Fjärde repet innehöll mycket. Men viktigast av allt var kanske avslutningen med vad som blev den nya låten One Hot Dog, eller nåt liknande. Den var så oerhört rolig och kunde ha slutat i gapskratt, en framtida publikflirt kanske? Återkommer med anekdoter om det fjärde repet.

Have a banana!/ Jonas

A Piece of Poetry



I don't know if I am right for you
But I know I'll be good to you





Ta en banan!/ Artur

Bildextra

Hej! Bildextra så att säga. Nedanför finner ni Ajjma Rebels kanske största influenser i musiken. The Kiwis, moderna pojkar i dagens 2000-tal. Sedan har vi lite längre ner The Sugarboys. Sugarboys å sin del var verksamma som pop-band på 60-talet. De är utav allra högsta grad så kallade klassiker inom den populära musiken. The Kiwis spelar någon slags blandning utav Hivesrock och härlig smuts-söder-rock (det svänger med andra ord). De båda är ena glädjespridare som man bara måste lyssna på!

image25 image26
                                                   Pelle(sång, gitarr) & Artur(bas) ur Kiwis'
image27
Sugarboys lade tyvärr av 1971 och har sen dess
aldrig spelat tillsammans *snyft*.




Exklusivt

(En liten avstickare från Ajjma Rebel) Så här ser det då ut när Jonas Eliason ska rocka...

image22 image23

...eller något sådant

image24

Än en gång, grattis Sofia(25).


Ta en banan!/ Artur

Tredje repet

Tredje riktiga repet hölls idag på skolan med ett komplett Ajjma Rebel, det känns gött i magen det! Vi spelade några "äldre" låtar för att hålla dem fräscha och slipade lite på dem. Dessutom fortsatte vi på lite nytt, bland annat en som heter In the Schoolyards och en annan mysig vid namn Have Some Sugar Honey (eller nåt liknande). Sistnämnda är såpass nyfödd så någon riktig titel finns inte än. Kolla in snart igen ;)

Ta en banan!/ Artur

RSS 2.0