Påsklov!

Påsklov! Trevligt det där faktist. Äta ägg å ha sig, eller ja ivarje fall mat, vad det nu kan tänkas bli. Ajjma Rebel ska träffas å ha mysrep, solen ska skina och allt ska vara fantastiskt.

Tips till musik under lovet:
Peter Björn and John
Sugarplum Fairy
Ajjma Rebel

Ha det så bra så hörs vi nånstans nån gång! // Ajjma Rebel

...!

Som gammalt Ark-fan sen flera år tillbaka så är det extra kul nu när The Ark skriver svensk radiohistoria med att både ligga etta och tvåa på trackslistan samtidigt! :)

  1. The Worrying Kind
  2. Absolutely No Decorum
Kul kul! Gå in och se själva, rösta vetja ;)

http://www.sr.se/cgi-bin/p3/topplistor/tracks/

Ha en fortsatt trevlig helg/ Artur

Jag Artur

Glömde en sak, en fin bild på mig själv!

image4

Hemma!

Artur här nu då. Äntligen hemma! (efter en smått orolig vecka). Roligast har väl varit Sugarplum Fairy på P3 och förstås den här bloggen! Lite småtrevligt kanske. Inget Ajjma Rebel i övrigt den här veckan dock även om jag har suttit hemma och smitt lite låtplaner. Jag har lärt mig att pianot är idealiskt för oss som inte kan gitarren särskillt bra och vill improvisera fram något på ackord, jättebra! Testa det alla låtskrivare där ute, kanske ni får en blixt i huvet, vem vet?

Fick hjärnsläpp, dessutom är jag jättehungrig!

Hörs!/ Artur

Bilder

image2
image3

Location: Sweden, Alingsås, Alströmergymnasiet, Estethuset, the toilet...
The upper corner from the left: Filip, Dennis, Jonas, Niklas (photographer)

Le grand "premiär"

Välkommen till vår blogg-premiär!

Vi är ett band som har repat EN gång, vi tänkte börja stort och starta en blogg. Så småning om dyker väl våra storslagna anekdoter upp här. Vi är fyra Alingsås-gossar med den ultimata uppsättningen, bas, trummor, gitarr och sång (tamburin)!
Bandet består av Jonas(Artur), Dennis, Niklas och Filip. Samtliga går musik estet på gymnasiet och vi tyckte det verkade roligt att starta ett pop-band, så vi gjorde det.

Hur kom namnet Ajjma Rebel till?
- Artur som är vår aktiva textskrivare kom på några förslag till band namn, bland annat "theUp&Downs", "I'm a Rebel", "SugarBoys" ect. Vi fastnade för "I'm a Rebel", men vissa redigeringar. Filip, vår gitarrist, ville skapa en mer originell stavning av namnet.

Nu får det räcka, vi ska ha datakunskaps-lektion...


Have a banana! /Ajjma Rebel

RSS 2.0