Seven days of beautiful punkrock


Hej alla! Vi har efter en intensiv turné-vecka i regniga England med sju dagar av vacker punkrock nu förflyttat oss till varmare breddgrader och förcolumbiska kulturer med barktrumpeter, skrapinstrument av sköldpaddskal, snäcktrumpeter, slitstrummor, flöjter, trummor och massa tacos-chips, burritos och märkliga rusdryckers favoritland nummer 1 - MEXICO! Vi landade härom natten och har gjort oss hemtrevliga i studion där vi har börjat lägga grunderna för vårat nästa album! Eller som vi föredrar att kalla det - vårat jubileumsalbum. Igår var vi faktiskt nere på stranden och spelade in sång för vi tyckte att ljudet blev så vackert! På fredag är det dags att rocka Mexico Citys sockar för då spelar vi på The Hill Club i staden. Ska bli oerhört spännande.

Nåja vi var ju faktiskt i England förra veckan. Vi hade releasefest för engelsmännen i London för vi tyckte det passade sig då även de skulle få fira det nya albumet. Engelsmännen visar fortfarande prov på att vara äkta fans. Vi behövde till och med poliseskort in till vårat spelställe i London och Manchester. Inte illa. I London träffade vi Noel Gallagher från Oasis. Trevlig liten prick dendär! De släpper förresten nytt nu i veckan, ska bli kul att lyssna på. Kul att även Per Gessle ska släppa nytt, vi fick höra det idag.

Nej nu måste vi gå tillbaka till våran fint tapetserade studiolokal. Hur plattan kommer att låta? Tror det blir typ som Bob Dylan, Beatles, Kinks, Small Faces, The Hives, Wall of Vodoo, Oasis, Charlatans, Stone Roses, Brainpool, Elvis Costello(fast mycket roligare), Sex Pistols, Buzzcocks, Ramones, The Band, John Lennon, Zombies, Sonics, Caesars, Kraftwerk, Zlatan Ibrahimovic, PeterBjörnandJohn, Strokes, JET, U2 (som de lät när de var riktigt unga, ni vet sådär lagom barnsliga, nästan demostadiet), Television, Jeremy Jay, The Clash, Supergrass, Mascots, Canned Heat, Echo&theBunnymen, Velvet Underground, Creedence, popbandet Brown ni vet och så förstås TONVIS UTAV CHARLIES!!!
Hängde ni med?
Vi har lite bilder från studion hittills. Och en från spelningen från London förra veckan. Mums :)

Calle gör lågdansen inför studions enda spegel...



När Henke och Charlie ska börja spela in en grej drar våran studioman Gordon ett skämt, först vet inte Henke och Charlie om de ska skratta eller gråta...

Fast de bestämmer sig för att skratta :)

Vi på scenen i London. Stället hette The Guild Café och vi hade en fantastisk spelning!

Nej ha det så fint nu.
Ta en banan!/ Charliesponkarna

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det skulle vara kul att höra Charlies någongång. Vem skriver deras låtar? Om de är inspirerade av alla dessa band är det ändå svårt att höra soundet...



2008-10-07 @ 22:21:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0