DÄ VA ÄNNA EN SJUHELSIKES KONSERT VA!!??


HEJ!!! Ja nu är vi verkligen tillbaka och på g här i Sverige. För igårkväll stod vi på scenen i en mörk lokal fylld med skrikandes tonåringar i GÔTEBÖÖÖÖRG. You gotta love your fans! Vi skrek icke desto mindre skall det understrykas. Vi hade verkligen flytet inne, "vi var män, drog vitsar och var roliga". Ska bli spännande om någon stör sig på våra taffliga Uggla-imitationer där.

Yä yä! Det var vilt, svettigt och rockigt. Vi körde en total överraskning. En helt ny låt som INGEN hört förut. Eller... jo... bröderna GG och vi förstås... Den hette i alla fall Here comes the chips och är förstås en vink till allt möjligt. Det var sjukt galet roligt för publiken hängde med som om det vore en gammal klassiker nästan!

Så nu är vi på väg för att träffa Per Gessle någonstans i södra Sverige. Sägs det. Ikväll ska vi spela igen. Det blir nog roligt. I bussen lyssnar på på massa kasettband med olika artister. Vi har något med Oasis, Brainpool, Roxette, De lyckliga kompisarna. Ja jo, en massa blandband som vi själva pysslat ihop. Det är förresten dem som går i högtalarna innan våra konserter. Så nu vet ni det. Hörs!

Ta en banan!/ Charliesponkarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0