As he face the sun he cast no shadow...

...as they took his soul they stole his pride...

Detdär var citat ur Oasis låt Cast no shadow. Och när vi pratar Oasis kan jag säga det omedelbart. JAG SKA SE OASIS DEN 25e JANUARI!!! Så det så. Det blir nog en otrolig januariafton på Skandinavium - med Oasis av alla band. Tänka sig. Hoppas de har med sig ett redigt bra förband...

Jo jag har varit ute på vift igen. För jag har varit junior copy på Embryo Webbyrå AB i två dagar! Två dagar, jo vi fick inte fler dagar i praktik av skolan. Men kul med praktik! Få se lite annat och det var verkligen roligt att få vara på Embryo. Vad gör en copy? Tja kort och gott kan man säga att det är copyn som har hand om text&ord på en reklambyrå. Han arbetar också med koncept och analyser och är specialist på att utarbeta budskap.

Jag var med på möten och fick faktiskt också skriva lite text det lilla som hanns med på två dagar! Och igår spelades det Beatles under senare delen av eftermiddagen i högtalarna.

Yesterday
Back in USSR
Because
Get back
Eleanor Rigby
I am the walrus
I wanna hold your hand
Drive my car
Something
Being for the benefit of mr Kite
Help

Sen blev det Toto med Africa men sen blev jag discjockey!
Touch me - The Doors
Bold as love - Whyte Seeds
Me n my dogs - Whyte Seeds
Champagne supernova - Oasis
Cast no shadow - Oasis
sen började klockan bli ganska mycket, dessutom skulle jag hinna hem från Göteborg till Alingsås för att se PER GESSLE på TV.




Ta en banan!/ Artur

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0