Alex........ NEJ BJÖRN!!! åh herregud!

Hej alla älskade och mindre älskade darlings! Här sitter vi på ett hotellrum med en fullproppad minibar som Mats inte vill att vi ska röra. Men det gör vi ändå. Det finns snacks också, rockstjärnelivet är inte dumt!

Nåja. Igår spelade vi i ett stort tält på Arvikafestivalen och Henke var på sitt allra pratgladaste humör! Skriver man verkligen gladaste? Känns märkligt. Hursom helst! Inte ont anandes pratade Henke med sig publiken inför avslutande Our Song då han ropar "OKEJ ALLA GLAADA ARVIKARE, VEMS LÅT ÄR DETTA?.....inte din Alex...... NEJ BJÖRN!!! åh herregud!". Vad Henke just insett är att från våran uppväxt står där en viss Björn, en person lite som Klimpen i Berts dagbok i kombination med the one and only holy Bert Karlsson. Vi anar genast mardrömmarna inför natten med Bert&Björn som smyger sig in och stoppar semlor i våra gemytliga innehag. .........

Arvika var i alla fall väldigt roligt och det blev öronbedövande värre när allsången fick fäste i publiken och vi lämnade scenen i en perfekt rundgång signerad Johan. Snabbt som vinden, nej vi är ta oss tusan snabbare än vinden, nåja. Snabbt som Carl-Adams vet så hade vi slängt på oss våra vita uniformsjackor och rusade tillbaka in på scenen till pulsen av Harrys trummor. Vi avslutade med våran fotbollslåt, EM 2008. Folk fattar inte ett jota av den men alla älskar den i alla fall!

Nej här kan vi inte sitta o "mala". Kristianstads city rockers står på tur nu idag! Evianflaskor kommer att flyga åt alla håll! Och handdukarna skall vara gamla samt nytvättade. Kom ihåg detta!

Ta en banan!/ Charliesponkarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0