This summer, like no other oh we're gonna celebrate the future!


Denhär sommaren lider sakta mot sitt slut. Eller lider, det låter som att den har haft det fruktansvärt.
Ibland var det stekhett, ibland var det något annat. Arturponken besökte Stockholm och visade stockholmarna var skåpet ska stå. Jag hann också se Salem Al Fakir två gånger, Timo Räisänen, Lottas allsång (haha trevligt trevligt), Allsång på Skansen, alla på Way Out West osv. Telefunkers öste på potatisfestivalen. Jo jag fick se Moneybrother igen som startade efterfesten till Way Out West - Kulturkalaset.

Hm, allt sammanfattades visst i musik här. Men det är å andra sidan det bästa sättet att sammanfatta sommarlovet. Och bilden som syns där ovan. Tänk vad mycket en hatt kan göra! Plötsligt blir ansiktet två meter längre liksom...

Dessutom bloggade ju Charlies här på bloggen. Fast de var lite snåla på den fronten. I och för sig har de inte haft så många spelningar nu i sommar, en viskning i mitt öra säger att det blir mer nu i höst! De har ju sin nya skiva på ingång också så det är klart att det blir turné då. Så med andra ord. Charlies kommer tillbaka, både på vägarna och här på bloggen. Var så säkra, fler crazy äventyr med Charlies i höst.

Att blicka tillbaka över lovet gör en galen så jag slutar skriva om det nu. Punkt slut.

Ta en banan!/ Artur

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du skrev inget om framstegen i kokekonst. Där har du ju gjort en del kulinariska upplevelser också!

2008-08-19 @ 22:49:16
Postat av: Anonym

Volare!

2008-08-19 @ 22:51:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0