Moneybrother på Kultuuuuurkalaset

Idag vaknade jag med att få tredjedelen från dagens GP på sängen. Där stod det att Moneybrother fick TVÅ ynka fyrar från gårdagens spelning. Typiskt, säg den glädje som varar länge.

Hursomhelst. Igår stod han då där igen med glödlamporna skinandes bakom. The hjärta and smärta-killen number one helt klart, fast full med ös. För är det något Moneybrother kan så är det att sätta fyr på sina låtar och verkligen lyfta en konsert i extas. VI VET alltdetdär och därför är det alltid spännande att gå på konsert med Moneybrother. Och ikväll har han även flyt med sitt mellansnack, något jag minns från Way Out West att han ansåg själv att han inte fann sådär klockan fyra på eftermiddagen.

Trots att regnet häller ner ibland och att Kulturkalaset känns mer avslaget än någonsin, oj där fick Kulturkalaset, så har Moneybrother laddat upp med en surprise till alla fans och besökare. Världens bästa trombon-Viktor (ex-Monsterponke) är tillbaka i bandet! I alla fall för kvällen och han gör det exemplariskt. Han rör ju sig som en gud och är snyggt klädd. Två saker som är ett måste i Moneybrothers band och det uppskattar vi. För är det något man kan vara säker på med Moneybrother så är det god klädstil och gudomliga rörelser på scen. Och dessa låtar förstås....

Låtlistan:
Down At the R

Guess Who's Gonna Get Some Tonight
They're Building Walls Around Us
It's Been Hurting All the Way With You Joanna
It Might As Well Be Now
The Pressure
Blow Him Back Into My Arms
Just Another Summer
Reconsider Me



Bäst låt: Svårt att säga, kul med inledande Down at the R men avslutande Reconsider Me är alltid grym. Sen är det, på nåt sätt, alltid sanslöst kul när han kör The Pressure. Moneybrother kanske är i sitt esse då?

Ta en banan!/ Artur

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0